SecureAuth admin pages not loading in Internet Explorer

Follow

Version Affected:  all

Description:  

When attempting to browse the IdP Admin page, or the RADIUS admin page, Internet Explorer does not load the pages properly or at all.

 

Cause:  

There could be several reasons for this issue but the most common is Group Policy Objects (GPOs) being applied to a SecureAuth server which is joined to an Active Directory Domain infrastructure or importing a Local Group Policy to the server.

 

Resolution:  

Attempt to open/run Internet Explorer as Admin and then try to load the admin pages via the bookmark or by manually typing the URL's for your admin page.

 

Special Considerations (optional as needed):  

This issue could happen with Chrome as well as FireFox. Attempt to open these as Admin to see if the issue gets resolved, if not, try Internet Explorer. If Internet Explorer does not work even running as Admin, contact the support desk for assistance in debugging the issue.

 

 

SecureAuth Knowledge Base Articles provide information based on specific use cases and may not apply to all appliances or configurations. Be advised that these instructions could cause harm to the environment if not followed correctly or if they do not apply to the current use case.

Customers are responsible for their own due diligence prior to utilizing this information and agree that SecureAuth is not liable for any issues caused by misconfiguration directly or indirectly related to SecureAuth products.

0 out of 0 found this helpful

Comments

0 comments

Please sign in to leave a comment.